Renée van Putten
Mijn verhaal

Hoi, ik ben Renée

Aangenaam kennis te maken :). Ik noem mezelf ook wel een creatieve techneut. Al sinds 2015 breng ik creatieve ideeën digitaal tot leven in de vorm van websites, applicaties en andere communicatiemiddelen.

Een onwijs leuk en gaaf vak, maar er miste één ding: ruimte voor mijn ambitie om de wereld een stukje mooier te maken. En daar is Growdi ontstaan. Growdi bestaat uit mijn kennis en kunde met een duurzame invalshoek, in te zetten voor ondernemers en kleine bedrijven met mooie missies.

Hier kun je mij voor inzetten:

Ik creëer en visualiseer je merk
Ik ontwerp, bouw, en versterk je website
Ik versimpel, optimaliseer en automatiseer je proces

Ben je benieuwd naar mijn volledige CV? Dan kun je deze hier bekijken.

Verdieping

Duurzaam digitaliseren

In privésferen probeer ik al jaren duurzame keuzes te maken. Zo eet ik veganistisch en ga ik graag naar de kringloop. Duurzaamheid op digitaal vlak is voor mij een relatief nieuw gebied. Het verbaasde me enorm dat we zo weinig lezen en leren over het negatieve effect van onze digitale acties op het milieu.

Want dat effect is er zeker. Je staat er niet bij stil, maar alles wat we online doen kost data. En het opslaan en rondsturen van data kost ontzettend veel stroom. Als het internet een land zou zijn, zou het de zesde grootste elektriciteitsverbruiker ter wereld zijn (bron: websitecarbon.com). Daar komt bij dat het internet verantwoordelijk is voor 3-4% van de broeikasgassen die jaarlijks wereldwijd worden uitgestoten (bron: Sustainable Webdesign, Tom Greenwood).

Welkom bij Growdi

Jouw pad naar duurzaam digitaal groeien

Growdi’s missie

Jou helpen om duurzaam digitaal te groeien
Growdi’s missie is simpel: kleine wereldverbeteraars helpen om duurzaam digitaal te groeien. Of je nu zelfstandige bent of een klein bedrijf met grote dromen, Growdi ziet het als haar taak om je te helpen duurzaam te navigeren in de snel veranderende digitale wereld. Want niet iedereen heeft de tijd of kennis om bij te blijven. Growdi gaat verder dan het creëren van digitale middelen: ze reikt je ook de tips en tools die je nodig hebt om zelf duurzaam digitaal door te groeien.

Growdi’s visie

Een wereld waarin kleine wereldverbeteraars groot worden
Ik droom van een wereld waarin kleine wereldverbeteraars groot worden. Digitale transformatie is daarin een absolute groeiversneller. Growdi is een helpende hand in deze transformatie. Niet alleen door de weg te wijzen, maar ook door de tools en tips aan te reiken die nodig zijn om steeds weer op ecologisch verantwoorde wijze het volgende digitale level te bereiken. Het is mijn passie om kleine helden te helpen hun verhaal te vertellen, hun zichtbaarheid te vergroten en hun digitale reis zo soepel en geautomatiseerd mogelijk te maken.

Werkwijze

Mijn 4 werkprincipes

Grondig werken

Grondig werken

Ik ga voor oplossingen die niet alleen vandaag werken, maar ook morgen relevant zijn. Milieuvriendelijk en toekomstbestendig.

Ik werk zoveel mogelijk met milieuvriendelijke technologieën. Denk aan groene hosting, lichte en snelle websites en donkere kleurenthema’s.
Ik ga voor een robuuste basis. Wanneer het fundament goed staat, kun je daar altijd op doorbouwen.
Visueel vertellen

Visueel vertellen

Complexe informatie wil ik begrijpelijk maken door te visualiseren. Want zo wordt de overdracht van informatie niet alleen sterker, maar ook leuker.

Spelenderwijs leren is leuker en werkt beter.
Ik laat je gaandeweg het proces stap voor stap zien wat er gebeurt, zodat jij er ook van leert.
Makkelijk maken

Toegankelijk maken

Zowel voor jou als voor je klant, in alle soorten en maten. Want die laatste is waar we het uiteindelijk voor doen.

Een goede balans tussen warm, persoonlijk contact en efficiënte automatisering. Op haalbare en betaalbare wijze.
We maximaliseren je de impact op je klant en minimaliseren de administratie die daarmee gepaard gaat.
Tools aanreiken

Tools aanreiken

Mijn doel is om je niet alleen nu te helpen, maar je ook uit te rusten met de juiste tools voor de toekomst.

Je ontvangt altijd tips en tools om zelf met je digitale middelen door te groeien.
Ook na oplevering ben ik bereikbaar om je verder te helpen.
Contact

Zullen we even praten?

Heb je vragen, opmerkingen of ben je simpelweg op zoek naar advies hoe jij duurzaam digitaal kunt groeien? Neem contact met me op via het formulier of stuur een appje via WhatsApp :).

+31 6 30 77 36 38

Malden, Gelderland

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*
Scroll naar boven